Telefonszám top

  + 36 1 344 6051

Magyar Cirkusz és Varieté - A nemzeti cirkuszvállalat

Nemzeti Artista- Előadó- és Cirkuszművészeti Központ

NYELVVÁLASZTÓ

Artista gyakorló bázis bérlése para hu

ARTISTA GYAKORLÓ BÁZIS HASZNÁLATA

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ gyakorló bázisa egész évben lehetőséget biztosít artistáknak és artistanövendékeknek korszerű körülmények között produkcióik gyakorlására.  Kérdéseivel, ajánlatkéréssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az alábbi adatlap kitöltésén keresztül.

A belépés a teremhasználatra jogosít, eszközhasználatra nem. Eszközhasználatot külön kell engedélyeztetni a telepvezetőknél.

Motorhasználatot az FNC nem engedélyezi, amennyiben erre szükség van, azt a BIAK-kal kérjük egyeztetni. Saját eszköz használata megengedett, ennek használatáról, fel- és leszereléséről kérem, hogy a telepvezetőkkel egyeztessen. Az eszközt használat után kérjük leszerelni vagy úgy elhelyezni hogy az mások gyakorlását ne akadályozza.

Valamennyi eszközt az artista a saját felelősségére használhat, használat előtt köteles meggyőződni az eszköz hibátlanságáról.

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ semmilyen felelősséget nem vállal az eszközhasználat miatt keletkezett károkért. Az artista az eszközök használatából eredő károkat köteles megtéríteni.

Továbbiakban a Circuschool weboldalán lehet regisztrálni. 

A regisztrációhoz kattintson ide.

Alsó piros csík üres

.